VIPCard en/of Spaarkaart

Art-Frame VIPCard

Lijstenmakerij Pool is aangesloten bij branchevereniging Art-Frame.
Vanuit Art-Frame heeft u de mogelijkheid in het bezit te komen van de VIPCard. Maandelijks zijn er interessante acties voor VIPCard-houders.

En wanneer u geen gebruik maakt van de lopende actie ontvangt u op vertoon van de VIPCard 5% korting* (Dit geldt alleen voor maatwerk lijsten, nieuw inlijstwerk en passe-partouts)

*Deze korting wordt gegeven vanaf de tweede aankoop en niet in combinatie met andere lopende acties/kortingen of de eigen spaarkaart van Lijstenmakerij Pool.

Wilt u de VIP-Card gelijk bij uw eerste aankoop kunnen gebruiken? Dan kunt u hem voor € 2,50 aanschaffen in de lijstenmakerij.

10% Spaarkaart

Uiteraard waardeer ik mijn vaste klantenkring, in de lijstenmakerij werk ik daarom met een spaarkaart. Iedere besteding* vanaf 10 euro wordt op de spaarkaart vermeld (aanbiedingen uitgezonderd) tot 50 euro per regel; dus als u 80 euro besteedt, krijgt u 2 regels op de kaart. De spaarkaart bestaat uit 10 regels. Hoe hoger het bedrag per regel, hoe hoger uw spaarbedrag. U spaart zo maar liefst 10% van uw besteding! Is uw spaarkaart vol, dan is 10% van uw totale besteding op de spaarkaart, uw spaartegoed voor de volgende aankoop. UITERAARD KOST DEZE SPAARKAART U NIETS! 

(*De spaarkaart is alleen geldig op nieuw geleverde maatwerk lijsten, inlijstwerk in nieuw geleverde lijsten en passe-partouts)

(De “oude gele spaarkaart” is per 1 juni 2010 volledig vervallen. Indien u een volle gele spaarkaart heeft dan kon deze tot 1 juni 2010 worden verzilverd bij zowel de lijstenmakerij als de borduurwinkel. Na deze datum zijn bij een volle gele kaart de groene stempels te verzilveren bij de lijstenmakerij en de rode bij de borduurwinkel. Niet volle kaarten worden overgezet op het nieuwe systeem als boven vermeld. (08-12-2009)

Kwantumkorting

U bent bedrijf, instelling of kunstschilder en u heeft een grote opdracht: Tientallen lijsten/inlijstingen, met of zonder passe-partout of meerdere (bak)lijsten van hetzelfde profiel… Uiteraard valt er dan over de prijs te praten. Wij zijn zeker geïnteresseerd in uw opdracht en bespreken dit graag en uiteraard geheel vrijblijvend bij ons in de winkel. U bent van harte welkom voor een interessant voorstel.

Lijstenmakerij Pool, inlijstwerk van regulier tot op museumniveau voor particulier en bedrijf.