Passe-partouts met meerdere uitsnedes

Collage inlijsting prenten Westervoort in dubbel uitgevoerd passe-partout en achter Artglass. Lijstenmakerij Pool Elburg.
Collage inlijsting prenten Westervoort in dubbel uitgevoerd passe-partout en achter Artglass. Lijstenmakerij Pool Elburg.

Een passe-partout leent zich bijzonder goed om meerdere onderwerpen in één lijst te groeperen. Op deze manier creëert u een collage van persoonlijke foto’s of een bedrijfsmatige presentatie. Ook passen wij deze manier van werken toe bij het inlijsten van bijvoorbeeld geboorte-kaartjes.

Ook hier zijn de mogelijkheden weer bijna eindeloos door de inzet van onze Wizard. Je kunt voor een standaard rechthoek kiezen maar alle andere vormen zijn qua uitsnede ook mogelijk. En in uitvoering van enkel tot 6-laags passe-partout…

Tevens kun je hierbij weer denken aan de toevoeging van een preegrand of V-groef. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, u bent van harte welkom voor vrijblijvende informatie en/of advies!

Door een combinatie van uitsnedes te maken kun je een bijzondere uitsnede creeëren. In dit geval voor het inlijsten van een LP en de hoes.

Geen van deze foto’s mag gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van Lijstenmakerij Pool. Op deze foto’s rust het copyright van Lijstenmakerij Pool in Elburg.