Lijstenmakerij Pool, inlijstwerk voor particulier en bedrijf

Wizard passe-partout snijder

Zéér binnenkort ontvangt Lijstenmakerij Pool haar nieuwste aanwinst! Een computer gestuurde passe-partoutsnijder van Wizard..!

Deze machine laat vele dromen uitkomen op het gebied van inlijsten met passe-partouts... Meergaten passe-partouts zoals u al van ons gewend bent maar dan met de uitbreiding van allerlei vormen, teksten, figuren etc.
Preegranden (embossing) zijn dan mogelijk evenals V-groeven. Op woensdag 3 november wordt deze prachtige machine bij ons geïnstalleerd en kunnen wij er voor u mee aan het werk!

Herfst in Nederland

Het is weer herfst in Nederland...

De dagen worden alweer merkbaar korter, buiten wordt de wind guurder en de klok... Die gaat alweer bijna een uurtje terug. Het is herfst in Nederland!

De tijd van de heerlijke lange dagen buiten ligt weer achter ons, tijd om de gezelligheid binnen op te zoeken! Creëer gezelligheid in je eigen interieur met bij jou passende wanddecoraties. Prachtig ingelijst zijn ze een sfeermaker van de hoogste categorie... Knapperend haardvuurtje, warme chocomel òf een wijntje, laat de winter maar komen!

Laat nu je sfeer-items inlijsten!

Nieuwe site!

Per 22-09-2010 is de vernieuwde website van Lijstenmakerij Pool online!
We hopen dat deze u site u mag inspireren en mag uitnodigen tot een bezoek aan onze winkel!

3.000 lijstprofielen in hout en aluminium...

Lijstenmakerij Pool

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

«      1   |   2   |   3   |   4   |   5