Lijstenmakerij Pool, inlijstwerk voor particulier en bedrijf

Collage visserij

Lijstenmakerij Pool mocht de inlijsting van een 4-tal foto's verzorgen voor fa. H.v.d. Heide van de Vishal aan de Havenkade in Elburg. De foto's geven de visserij en bedrijfsvoering van weleer prachtig weer. In opdracht van de eigenaar verzorgde Angelo van Fotostudio Ger Hup fraaie vergrotingen van de oude foto's. De foto's geven het bedrijf van jaren geleden weer en komen te hangen in de verbouwde vishal. Familie Van der Heide heropent de zaak op 8 april, we wensen ze veel succes!

Bedankt voor het vertrouwen, het was een leuke opdracht om uit te mogen voeren!

Goudzwaard

Op 1 april (nee, geen grapje) opent in Elburg een nieuw winkeltje. Eigenaresse Simone en haar man Ron (part-time kunstschilder) gaan de handel in van de schildersartikelen. Daarnaast worden in het gezellige pand schilderijen van Ron tentoongesteld en verkocht. Als ik het zo hoor barst de winkel met alle ideeën van dit duo straks uit z'n voegen... Maar het wordt een gezellig geheel met de nadruk op service en kwaliteit. U kunt straks bij ze terecht voor de betere schildersmaterialen. We wensen Simone en Ron veel succes!

Goudzwaard, Jufferenstraat 12 - Elburg - www.goudzwaard.info

Handgekleurde pregen

Handgekleurde Ferrari preeg

Vanaf heden kunnen wij de door u gewenste preeg inkleuren!

Allereerst bespreken wij met u uw wensen wat betreft het te pregen ontwerp. Dit ontwerp maken wij van begin tot eind in eigen beheer met onze Wizard passe-partout snijder. Daarna wordt de preeg handmatig ingekleurd voor een nòg unieker eindresultaat. (Door deze handmatige afwerking kunnen lichte kleurverschillen ontstaan.)

Logo's gepreegd in passe-partout

Onze Wizard maakt het pregen van bedrijfslogo's in het passe-partout van uw inlijsting mogelijk. Dit geeft een grote meerwaarde bij het cadeau geven van bijvoorbeeld een relatiegeschenk. Natuurlijk kan de preegtool veel breder ingezet worden, van eenvoudige rand tot naam tot logo...

In onze winkel vindt u meerdere voorbeelden en ideeën...

Afscheidscadeau ingelijst door Lijstenmakerij Pool

Lijstenmakerij Pool heeft deze prachtige aquarel van de hand van Bertus Regterschot in mogen lijsten. Op de aquarel het portret van afscheid nemend burgemeester Zielhuis van de gemeente Oldebroek. Uw lijstenmaker heeft burgemeester Zielhuis meermaals mogen begroeten en vindt dat dhr. Regterschot Zielhuis zeer treffend heeft neer weten te zetten, onze complimenten. Dhr. Zielhuis ontving het portret als afscheidscadeau.

(Krant: Huis aan Huis Elburg, foto: Alida Bosman)

Kerst in de Vesting Elburg 2010

Het schiet alweer op! Kerst in de Vesting 2010 komt binnen handbereik!
De voorbereidingen zijn in volle gang en Elburg maakt zich op voor deze sfeermaker met verve... Op 10 en 11 december 2010 is het weer zover.
Elburg gaat terug in de tijd. Op naar het stadje zoals het er uit zag rond 1900. Alles in Kerstsfeer met als speciaal thema: "In de Soete Suykerbol" naar de wel bekende boekjes van W.G. van der Hulst. U komt toch ook?!

Groenste stad van Nederland

Elburg is trots verkozen te zijn tot  "Groenste kleine stad van Nederland". Kom en ontdek zelf de meest verrassende groene plekken binnen dit pittoreske vestingstadje!

Wizard

De Wizard passe-partoutsnijder is geïnstalleerd en de machine werkt prachtig!
Dit is een pracht hulpmiddel bij creatief inlijsten...

Zie hiernaast een voorbeeldje voor het inlijsten van een geboortekaartje.
Op deze manier (en nog vele, vele andere manieren) creëer je een heel persoonlijk cadeau... U kunt al vanaf € 35,= bij ons terecht voor het inlijsten van geboortekaartjes!

CADEAU TIP!!!

«      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »