Lijstenmakerij Pool, inlijstwerk voor particulier en bedrijf

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Sleepbootdagen Elburg

De sleepbootdagen afgelopen juni zijn weer goed bezocht, het was lekker druk en er hing een prettige sfeer. Op naar volgend jaar!

Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2011 Sleepbootdagen Elburg!

Voor het programma zie: www.sleepbootdagenelburg.nl

International Graphics

Bestel nu via Lijstenmakerij Pool de mooiste eigentijdse wanddecoraties. Uiteraard vind je bij Lijstenmakerij Pool de catalogi van International Graphics, een toonaangevende producent van Fine Art Prints. Deze catalogi zijn natuurlijk te leen om lekker comfortabel thuis je keuze te maken bij je inrichting. Je vindt International Graphics ook op internet: www.IG-TEAM.de

Mini-expositie Marga Simons-Zuurhout 7 mei

Tijdens Kunst in de Vesting op 7 mei vindt u een mini-expositie van beelden van Marga Simons-Zuurhout bij Lijstenmakerij Pool. Marga Simons maakt haar prachtige creaties in brons, steen en keramiek. Voorbeelden van haar werk vindt u op: TheImagination.nl

Op 7 mei wordt in het overgrote gedeelte van de winkels in Elburg kunst geëxposeerd. Daarnaast vindt u in de binnenstad op deze dag de internationale kunstmarkt. Elburg, uw bezoek meer dan waard!

Artiteq Combirail Pro Light

Nieuw bij Lijstenmakerij Pool! De Combirail Pro Light is het paradepaardje van Artiteq en een genot om naar te kijken. De strakke moderne vormgeving van de Philips LED lampjes en de enkel armige armaturen maken het een genot voor het oog.

De rail is zeer eenvoudig en strak tegen het plafond te monteren. Het strakke neutrale design zorgt voor een passende uitstraling in ieder interieur. Met armaturen op lengtes van 50 of 70cm.

Kunstmarkt Elburg

7 Mei Internationale Kunstmarkt in Elburg. Proef de sfeer en geniet van de gepresenteerde kunst!

Elburg nodigt u uit het gezelligste vestingstadje van Nederland te komen bezoeken. De vele authentieke monumentale panden geven het stadje haar unieke karakter. Een sfeer die zich uitermate leent voor een kunstmarkt.
Uiteraard zijn de terrasjes geopend bij de diverse cafeetjes en restaurants.

Tevens vindt u in Elburg diverse aan kunst gerelateerde winkels, boutiques en galeries!

Twitter

Volg uw lijstenmaker nu ook via Twitter: @LijstenPool

«      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »