Lijstenmakerij Pool, inlijstwerk voor particulier en bedrijf
 

Geboortekaartje ingelijst

Het inlijsten van het geboortekaartje maakt een bijzonder cadeau... Bijzonder om te geven, bijzonder om te ontvangen. Het is een persoonlijke maar vooral ook een blijvende herinnering. Een ingelijst geboortekaartje verdwijnt niet zomaar van de wand maar hangt vaak vele jaren...

Wat het kost om een geboortekaartje in te laten lijsten?

U kunt bij ons terecht voor het inlijsten van geboortekaartjes vanaf slechts 45,00 euro! Voor dit bedrag maken wij van het kaartje een bijzondere inlijsting in een mat zilveren wissellijst op de afmeting 30x40cm. We werken hierbij met maximaal 1 kleur passe-partoutkarton en 4 losse standaard uitsnedes. De extra's bestaan uit uitsnedes in allerlei vormen, v-groeven, preegranden of -teksten en speciale ontwerpen. Uiteraard zijn er tegen een (kleine) meerprijs veel meer mogelijkheden... (Bij gebruik wissellijst geen spaarkaart.)

Let op! Neemt u voor een optimaal resultaat minimaal 2 kaartjes mee! Vaak zijn voor èn achterzijde bedrukt en zo kunnen wij het kaartje op de leukste manier verwerken...!

   

Copyright

I.vm. privacy overwegingen worden foto's van ingelijste geboortekaartjes alleen geplaatst met uitdrukkelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Ontwerpen voor inlijsten van geboortekaartjes vallen onder het copyright van Lijstenmakerij Pool. Aan het laten ontwerpen van een passe-partout voor een geboortekaartje kunnen geen rechten worden ontleend, de ontwerpen blijven eigendom van Lijstenmakerij Pool en kunnen
derhalve vaker worden ingezet.

Geen van deze foto's mag gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van Lijstenmakerij Pool. Op deze foto's rust het copyright van Lijstenmakerij Pool in Elburg.

 

Wizard passe-partout snijder computer gestuurd