Conserverend inlijsten borduurwerk en andere textielsoorten

Lijstenmakerij Pool staat al 40 jaar voor hoogwaardig inlijstwerk. En al jaren leggen we ons toe op het conserverend inlijsten van de voor onze klantenkring dierbare items. Hieronder vallen ook borduurwerken, weefwerken, kantkloswerken en andere textiel. Met veel kennis van de materialen, mede door een gespecialiseerde borduurwinkel als achtergrond, worden uw werken op hoog niveau ingelijst.

Toch is het zeer interessant en leuk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daarom heb ik in januari van 2018 een cursus gevolgd voor het conserverend inlijsten van borduurwerk en textiel. Het werd een interessante dag met veel contact met collega’s. 

Uit de technieken die aan bod gekomen zijn deze dag, kan ik de conclusie trekken dat Lijstenmakerij Pool al jaren op hoog niveau zorg draagt voor de door klanten aan ons toevertrouwde werken. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat uw werk bij ons in goede handen is.
U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies en overleg. Graag tot ziens in mijn lijstenmakerij in Elburg. Ramon Pool

Lijstenmakerij