40 Jaar Lijstenmakerij Pool Elburg

Het was in 1978 toen mijn ouders Lijstenmakerij Pool hebben opgericht. 30 jaar later nam ik, Ramon, na vele jaren bij mijn ouders in dienst te zijn geweest, in 2008 het stokje definitief over. Daarmee zijn er 2 jubilea te vieren, 40 jaar Lijstenmakerij Pool en persoonlijk 10 jaar als eigenaar en enig werknemer. In 40 jaar tijd is er veel gebeurd… Van diverse verhuizingen binnen Emmeloord waar het ooit begon, tot het verhuizen naar het prachtige vestingstadje Elburg. Daar openden wij de deur van de lijstenmakerij in 1997. In de maand oktober willen we stil staan bij deze jubilea. Klanten ontvangen bij inlijsten 20% korting op het prachtige AR70 en AR99 Artglas. Daarnaast zullen we 2 klanten blij maken die 40% van hun aankoop bedrag terug gaan ontvangen. En omdat ikzelf dit jaar ook 40 ben geworden krijgt in oktober iedere klant een smakelijke attentie.

Ik werk dagelijks met heel veel plezier in mijn lijstenmakerij, het vak wat me van huis uit met de spreekwoordelijke paplepel is ingegoten. Het is mooi, op mijn eigen wijze, het bedrijf van mijn ouders voort te kunnen zetten. Rest mij nog u/jullie als mijn klant hartelijk te danken voor het aan mij gegeven vertrouwen en voor alle mooie opdrachten die ik voor u/jullie mag verzorgen.

Op naar 50 jaar Lijstenmakerij Pool! 🙂